Soorten lidmaatschap

Totaal lidmaatschap | €415,-
Elke dag en avond van de week tennissen.

Middag- en weekend lidmaatschap | €245,-
Van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:45 uur, vrijdagavond én in het hele weekend tennissen.

Daglidmaatschap | €245,-
Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:45 uur tennissen.

Daluren lidmaatschap | €195,-
Van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:45 uur tennissen.

Jeugdlidmaatschap | €185,-
Voor dit lidmaatschap geldt een wachtlijst.
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.45 uur tennissen. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar [email protected].
NB: de wachtlijst geldt niet voor degene die is/wordt ingedeeld voor les bij onze Tennisschool Tennis Op Maat. Degene die les volgt kan/moet zich z.s.m. aanmelden bij de vereniging en wordt onmiddelijk geplaatst.

Let op: je bent in 2018 jeugdlid als je geboren bent op 1 januari 2001 of recenter. Als je in 2018 te oud bent geworden voor het jeugdlidmaatschap, dan wordt je automatisch overgezet naar het senioren daglidmaatschap.

Familiekorting
Sinds 2011 kent de Tennisclub Kattenlaan de Familiekorting. Deze regeling is ingesteld om kinderen van volwassen leden tegen niet al te veel kosten te laten spelen op de club en lessen te laten volgen.

Kinderen van wie minimaal één ouder lid is van de club en die op 1 januari van het nieuwe seizoen jonger zijn dan 8 jaar, betalen slechts 50 euro. En kinderen van wie minimaal één ouder lid is van de club en die op 1 januari van het nieuwe seizoen 8 jaar of ouder zijn, betalen 100 euro.

Let op: je moet zelf aan de ledenadminstratie melden dat je in aanmerking wenst te komen voor deze regeling plus de naam van de ouder die ook lid is. Stuur svp een mail naar [email protected].

Zomerkorting
Als je je aanmeldt voor een lidmaatschap na 1 juli ontvang je een korting van 33% op het lidmaatschapsbedrag.