Clubkampioenschappen

Ben jij ook weer toe aan een leuke match 😉? Schrijf je dan nu in voor de Mix (en Match) clubkampioenschappen Dus vindt een leuke Mix Partner en ga de strijd aan met andere koppels!

Het kampioenschap wordt in twee weekenden in gespeeld. Zaterdag 26 juni en 3 juli vanaf 17:00 uur en Zondag 27 juni en 4 juli vanaf 15:00 uur.

De inschrijving is geopend, dus wees er snel bij en schrijf je in via deze link. Inschrijven kan tot en met 19 juni.

We spelen verkorte sets. Officieel heet dit fast-four en dat betekent het volgende:

1. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets waarbij iemand winnaar is van de set bij het behalen van 4 games.

2. Een eventuele derde set is een super tie-break waarbij degene die het eerst 10 punten haalt met een verschil van minimaal 2 punten de winnaar is.

3. Bij 3-3 in een set wordt een normale tie-break gespeeld.

N.B. Er wordt bij 40 - 40 in een game GEEN beslissend punt gespeeld, maar gewoon voordeel/nadeel.

De finales worden niet volgens het fast-four model gespeeld maar, net zoals in vorige jaren, als volledige partij waarbij een eventuele derde set een super tie-break is.

Over het algemeen is een fast four partij binnen het uur afgerond. Het kan voorkomen dat een partij wat langer duurt dan een uur en dan start de volgende partij wat later. Het is wel belangrijk dat iedereen zich houdt aan de 5 minuten inspeel tijd en 1 minuut rust bij het wisselen van speelhelft.

De wedstrijden worden gedurende 2 weekenden einde middag en in de avond gespeeld. Je kan slechts één dag als verhinderd opgeven in het eerste weekend (26 en 27 juni).

Denk goed na over je verhinderingen en zorg dat je kunt spelen als je ingedeeld bent. Wedstrijden worden niet meer verzet na planning. Ook moeten de wedstrijden worden gespeeld tijdens de officiele toernooitijden, zodat er op de andere tijdstippen vrijgespeeld kan worden. Het gaat dan niet ten koste van je speel credits en het is leuker voor de integratie.

Om afzeggingen en teleurstellingen in het laatste weekend te voorkomen, verzoeken wij jullie om uitsluitend in te schrijven als je volledig beschikbaar bent op 3 juli vanaf 18:00 en op 4 juli vanaf 15:00.

Let op: In principe schrijf je je in voor de categorie die past bij je eindejaarsrating. De organisatie behoudt zich het recht voor categorieën samen te voegen.

De inschrijving sluit zaterdag 19 juni om 24:00.

Je krijgt ongeveer 2 dagen voor aanvang van de clubkampioenschappen per e-mail bericht over de tijden van de te spelen partijen.

Wij hopen dat jullie allemaal weer meedoen!