Clubkampioenschappen Single

Beste Kattenlaner,

Na het daverende succes van de 1,5 Meter Mix  Clubkampioenschappen komt het volgende toernooi er alweer aan! De clubkampioenschappen single van zaterdag 11 juli t/m zondag 26 juli 2020.

De inschrijving is geopend, dus wees er snel bij en schrijf je in! Inschrijven kan tot en met 6 juli.

Let op: In principe schrijf je je in voor de categorie die past bij je eindejaarsrating. De organisatie behoudt zich het recht voor categorieën samen te voegen.

Het kampioenschap wordt in drie weekenden gespeeld op de zaterdag en zondagen. Zaterdag 11, 18 en 25 juli vanaf 19:00 uur en Zondag 12, 19 en 26 juli vanaf 15:00 uur. We spelen verkorte sets volgens het inmiddels bekende fast-four systeem tot de 4. De finales worden niet volgens het fast-four model gespeeld maar, net zoals in vorige jaren, als volledige partij waarbij een eventuele derde set een super tie-break is.

Omdat het zomervakantie is willen we zo flexibel mogelijk zijn. Je kan één van de twee eerste weekenden als verhinderd opgeven. Denk goed na over je verhinderingen en zorg dat je kunt spelen als je ingedeeld bent. Wedstrijden worden niet meer verzet na planning. Ook moeten de wedstrijden worden gespeeld tijdens de officiële toernooitijden, zodat er op de andere tijdstippen vrijgespeeld kan worden.

Om afzeggingen en teleurstellingen in het laatste weekend te voorkomen, verzoeken wij jullie om uitsluitend in te schrijven als je volledig beschikbaar bent op 25 juli vanaf 19:00 en op 26 juli vanaf 15:00.

Je krijgt 3-4 dagen voor aanvang van de clubkampioenschappen per e-mail bericht over de tijden van de te spelen partijen.

Wij hopen dat jullie allemaal weer meedoen!