Introducees (pilot)

In verband met de huidige ontwikkelingen en enorme baandruk is de pilot tot nader order on hold en kan er dus niet geintroduceerd worden.

Introduceren op Tennisclub Kattenlaan (pilot)

Wanneer mag er geïntroduceerd worden?
• op donderdagavond vanaf 20:00 uur;
• als het seizoen van de voorjaarscompetitie is afgelopen (zie maand- en jaaragenda);
• als er geen activiteiten zijn georganiseerd waardoor er geen vrijspeelmogelijkheden zijn (zoals open toernooi of competitie); zie hiervoor de maandagenda op de site en in het clubhuis.

Wie mag introduceren?
• een lid van Tennisclub Kattenlaan die speelrechten heeft op donderdagavond (dus totaalleden).

Wie mag geïntroduceerd worden?
• niet-leden van Tennisclub Kattenlaan.

Zijn er nog andere regels?
• een lid mag één persoon per keer introduceren;
• een lid mag maximaal 4 keer per seizoen een niet-lid introduceren;
• een niet-lid (introducé) mag maximaal 2 keer per seizoen geïntroduceerd worden;
• de kosten per introductie bedragen € 15,- per avond, vooraf te voldoen aan de bar;
• de leden mogen niet onevenredig in hun speelmogelijkheden worden belemmerd, dus als het te druk is op een avond, kan introductie worden geweigerd;
• de baan mag alleen worden betreden met tennisschoenen die geschikt zijn voor smashcourt;
• een lid is altijd verantwoordelijk voor het gedrag van de introducé.

Hoe gaat het introduceren in zijn werk?
• een lid meldt zich op vertoon van zijn/haar pasje bij de bar;
• de introduceĢ schrijft zich in in het introductieboek, dat achter de bar ligt*;
• het lid of de introducé betaalt de introductiekosten (á €15,- per avond) aan de bar (betaling alleen met Pin);
• een baan afhangen gebeurt op de gebruikelijke wijze: het lid hangt af met zijn/haar eigen pasje, de introducé gebruikt per afhangblok een (bij de bar verkregen) tijdelijk pasje.

*) Privacy: de naam en het e-mailadres van de introducé worden alleen gebruikt voor controle en naleving van de introductieregels, en kunnen eenmalig worden gebruikt om de introducé informatie te verstrekken over een lidmaatschap. Door zijn/haar gegevens in het introductieboek op te schrijven, gaat de introducé hiermee akkoord.