Introducees (pilot)

Introduceren op Tennisclub Kattenlaan (pilot)

Wanneer mag er geïntroduceerd worden?
• op donderdagavond vanaf 20:00 uur;
• als het seizoen van de voorjaarscompetitie is afgelopen (zie maand- en jaaragenda);
• als er geen activiteiten zijn georganiseerd waardoor er geen vrijspeelmogelijkheden zijn (zoals open toernooi of competitie); zie hiervoor de maandagenda op de site en in het clubhuis.

Wie mag introduceren?
• een lid van Tennisclub Kattenlaan die speelrechten heeft op donderdagavond (dus totaalleden).

Wie mag geïntroduceerd worden?
• niet-leden van Tennisclub Kattenlaan.

Zijn er nog andere regels?
• een lid mag één persoon per keer introduceren;
• een lid mag maximaal 4 keer per seizoen een niet-lid introduceren;
• een niet-lid (introducé) mag maximaal 2 keer per seizoen geïntroduceerd worden;
• de kosten per introductie bedragen € 15,- per avond, vooraf te voldoen aan de bar;
• de leden mogen niet onevenredig in hun speelmogelijkheden worden belemmerd, dus als het te druk is op een avond, kan introductie worden geweigerd;
• de baan mag alleen worden betreden met tennisschoenen die geschikt zijn voor smashcourt;
• een lid is altijd verantwoordelijk voor het gedrag van de introducé.

Hoe gaat het introduceren in zijn werk?
• een lid meldt zich op vertoon van zijn/haar pasje bij de bar;
• de introduceĢ schrijft zich in in het introductieboek, dat achter de bar ligt*;
• het lid of de introducé betaalt de introductiekosten (á €15,- per avond) aan de bar (betaling alleen met Pin);
• een baan afhangen gebeurt op de gebruikelijke wijze: het lid hangt af met zijn/haar eigen pasje, de introducé gebruikt per afhangblok een (bij de bar verkregen) tijdelijk pasje.

*) Privacy: de naam en het e-mailadres van de introducé worden alleen gebruikt voor controle en naleving van de introductieregels, en kunnen eenmalig worden gebruikt om de introducé informatie te verstrekken over een lidmaatschap. Door zijn/haar gegevens in het introductieboek op te schrijven, gaat de introducé hiermee akkoord.