Friday Night Tennis

Afgelopen twee jaar waren er veel mensen die zin hadden om op vrijdagavond een fanatiek potje tennis te komen spelen. We organiseren dit jaar één rondje Friday Night Tennis op vier verschillende data.  

Zoals bekend wordt deze avond afwisselend per niveau gespeeld, om echt leuke wedstrijden te kunnen spelen:

  • De eerste Friday Night niveau 8/9 recreatief is op vrijdag 6 mei. Deze toss is bedoeld voor totaal leden met spelniveau 8/9 zonder toernooi- of competitie ervaring en die niet zo vaak een partij winnen van een goede 8. Ben jij dat, dan is deze groep voor jou. 
  • Friday Night niveau 8/9 competitief is op vrijdag 13 mei. Deze avond is voor totaal leden met spelniveau 8/9 mét toernooi- of competitie ervaring en die ook van een goede 8 of 7 kunnen winnen. Ben jij dat, dan is deze groep voor jou.

Jij bepaalt welk niveau bij jou past, maar we kijken wel of dit niet té scheef loopt. In principe kan je maar aan één van deze Friday Nights meedoen.  

Friday Night Tennis is van 18.50 tot 22.00 uur. Je wordt van tevoren voor twee rondes van 45 minuten ingedeeld. De inschrijving staat alleen open voor totaalleden. Heb je je ingeschreven en mocht je onverhoopt niet kunnen, laat het ons dan ruim van tevoren weten. Het maximum aantal deelnemers is 24 per avond, dus wie het eerst komt... Je ontvangt van ons een bevestiging voor deelname.  

We werken met een inschrijf-fee die je bij aankomst direct bij de bar voldoet. De inschrijf-fee is € 7,50 waarvoor je een bartegoed ontvangt. Dit wordt gebruikt wanneer je je rekening betaalt.   

Meld je minimaal 2 dagen van tevoren aan via één van deze links onder vermelding van je naam en de dag waarop je graag mee wilt doen: 

Ik doe mee met Friday Night Tennis op 6 of 13 mei!  

Daarnaast moedigen we het aan om gezellig mee te komen eten. Op 6 mei kan dat vanaf 19:00u en op 13 mei vanaf 18:00 uur. Onze horeca zorgt voor een echt super lekker vers hoofdgerecht, dus een ideale voorbereiding op een potje tennis in de avond.  

6 Mei: Vegetarische Parelgort-risotto met gekruide feta en een frisse groene salade 
òf 
6 Mei: Nasi Goreng (met ham), kipsaté en atjar  

13 Mei: Vegetarische Parelgort-risotto met gekruide feta en een frisse groene salade 
òf
13 Mei: Zalm met spinazie, gorgonzola en krieltjes uit de oven

Iedereen is welkom om te komen eten, meld het wel ook uiterlijk twee dagen van tevoren aan.  Wil je mee-eten voor €14,50 per gerecht , stuur dan ook een e-mail via onderstaande link, met je naam, de dag waarop je mee wilt eten, het gerecht en het aantal personen naar de Horeca: 

Ik eet graag mee op 6 of 13 mei!

Tot Friday Night!!

 

P.S. Later in de zomer organiseren we ook nog Friday Nights voor niveau 5/6 en 7. Onderstaande data zijn onder voorbehoud, uitnodiging om in te schrijven volgt op een later moment.

  • Friday Night niveau 5/6 is op vrijdag 1 juli. Deze toss is bedoeld voor totaal leden met een rating van 5 of 6 (5 of 6 op je pas in de enkel of de dubbel). 
  • Op vrijdag 8 juli, is de Friday Night niveau 7. Deze avond is voor totaal leden met spelniveau 7 (7 op je pas in de enkel of de dubbel).

Inschrijven kan nog niet, maar let op; we willen echt op niveau kunnen spelen deze avonden. In het uitzonderlijke geval dat je pasniveau niet klopt, motiveer dan t.z.t. je inschrijving. De organisatie beoordeelt je aanvraag.  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Address

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam

KVK-nummer

34252462