Horeca

Op maandag 1 juni mogen de terrassen weer open vanaf 12:00 uur. Ook ons terras gaat open. Op 1 juni in drie shifts. We hebben 32 plekken per shift zodat we de 1,5 meter kunnen garanderen. Je begrijpt, op=op dus reserveer snel. Reserveren kan via [email protected]

De mogelijkheden

LUNCH: 12:15 - 14:30 uur
Van luxe broodjes tot een compleet verzorgde lunch met prijzen varierend tussen de €7,50 en €17,50. Na inschrijving ontvang je een mail met de keuzemogelijkheden. Ook heb je als 'luncher' de mogelijkheid het diner 'te take-awayen'. Ook hierover meer in de mail die je als bevestiging ontvangt.

BORREL: 15:00 - 18:00 uur
Geniet van de zon onder het genot van een hapje en een drankje. De club biedt een aantal borrelhapjes aan en aan de borrelaars vragen we een minimum te besteden bedrag van €15 pp. Jullie kennende is dit geen probleem ;-). Ook heb je als 'borrelaar' de mogelijkheid het diner 'te take-awayen'. Hierover meer in de mail die je als bevestiging ontvangt.

DINER: 18:30 uur - 21:00 uur (of iets later)
Voor €20 pp geniet je van een voor- en hoofdgerecht. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de keuzemogelijkheden.

Zoals eerder in deze mail aangegeven. We hebben 'maar' 32 plekken per shift. Je bent pas officieel aangemeld als je een bevestigingsmail ontvangen hebt.

Tenslotte nog een paar praktische notes
1. Je kan aanschuiven op elk moment binnen je tijdslot, maar we willen je wel verzoeken het terras te verlaten aan het einde van jouw tijdslot zodat de volgende groep ook optimaal kan genieten (lunch 14:30 uur en borrel 18:00 uur). De dinergroep heeft geluk; zij kunnen blijven zitten tot de horeca dicht gaat.

2. Wacht ajb buiten het park tot je het terras mag/kan betreden. Instructies en looproutes worden ter plekke uitgelegd.

3. Was/desinfecteer je handen voor je het terras betreed.

4. Neem ajb alle verdere hygiene en Corona regels in acht.