Horeca

Ook binnen de horeca hebben we met het Koninklijke Horeca Nederland protocol te maken. En de aanvullende Horeca Kattenlaan voorschriften. Dit geldt voor de horeca binnen en op het terras. Het volledige protocol kan je onderaan vinden. Een paar belangrijke zaken alvast hieronder:
  • Als je gebruik wil maken van het terras loop dan eerst naar de bar en meld je daar. Vervolgens stelt het personeel je een aantal vragen waarna ze je een tafel zullen toewijzen (als er plek is).
  • Je kan alleen gebruik maken van het terras als je wat consumeert van de horeca. Je kan dus in principe niet even op het terras plaatsnemen de paar minuten dat je te vroeg bent voordat je de baan opgaat.
  • Het clubhuis mag je alleen betreden als je naar het toilet wilt, je je wil melden voor een tafel of als je een consumptie wil bestellen.
Omdat er altijd toezicht moet zijn op de banen en spelers hebben wij de horeca, en TOM op tijden dat de horeca er niet is, gevraagd toezicht te houden. Dit doen ze ook. Vooral de eerste weken hebben we gevraagd iets strikter toezicht te houden om écht iedereen de kans te geven vrij te spelen op een eerlijke manier. We merken dat leden, en wij zelf ook (zie hierboven), een beetje klaar zijn met het enorm strakhouden. We hebben de horeca gevraagd iets soepeler op te treden. Mits iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt natuurlijk 😉.

Openingstijden horeca
Ma - Vr van 08:00 - 23:00 uur