Najaarscompetitie

De competitie in het voorjaar is helaas weer niet doorgegaan. Maar goed, we blijven het toch gewoon proberen net zolang totdat er eindelijk wél een competitie doorgaat. We zetten nu dus weer ons vizier op de najaarscompetitie (de KNLTB Competitie 2021)!

De voorjaarscompetitie zou net als vorig jaar in theorie zijn geheel verschoven kunnen worden naar het najaar, maar dat is geen verplichting. Voor de Kattenlaan geldt net als vorig jaar dat we alle teams uit de voorjaarscompetitie niet 1 op 1 door kunnen en willen schuiven naar het najaar, we hebben daar in het najaar ook te weinig baancapaciteit voor (naast andere activiteiten zoals bv Rocktober). We gaan daarom de competitie in het najaar net als vorig jaar gewoon weer indelen zoals we dit normaal gesproken doen, met inachtneming van het volgende:

1. We maken relatief grote teams zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.
  2. Mensen die niet in voorjaarscompetitie zijn ingedeeld krijgen voorrang, maar we proberen voor zoveel mogelijk spelers ruimte te maken. Dat je in een voorjaarsteam zit betekent niet dat je helemaal geen kans hebt, en we bekijken dit per persoon en niet per team.

Dus de inschrijving staat open, heb je er nu al zin in, schrijf je dan uiterlijk op zaterdag 5 juni in via [email protected].

• Je kunt je inschrijven voor een dames-, heren- of gemengd dubbel team voor vrijdagavond of zaterdag. Als je een voorkeur hebt, geef dat aan in je mail. Er worden alleen dubbels gespeeld in de najaarscompetitie.
  • Je kunt je individueel inschrijven of in 1 keer met een groepje (het is niet nodig dat iedereen individueel een mail stuurt in dat geval, 1 mail met het groepje is voldoende). Als je je individueel opgeeft gaan wij kijken of we je kunnen combineren met anderen met vergelijkbaar niveau en instelling, zeker als je op een wat hoger niveau speelt (rating < 7) kan dat soms lastig zijn, ook op lager niveau kan het natuurlijk soms net niet goed uitkomen. Het kan dus handiger zijn om je als groepje op te geven, dan weten we zeker wie er bij elkaar passen.
  • Geef duidelijk in je mail aan wat je officiële KNLTB actuele speelsterkte (actual rating) is.
  • Geef ook duidelijk aan of je op vrijdagavond en/ of op zaterdag wil spelen. Let op: je kan alleen competitie spelen op momenten dat je speelgerechtigd bent, dus op vrijdagavond kan alleen als totaallid. Geef je dus bijvoorbeeld een team op voor vrijdagavond dan moeten alle teamleden totaallid zijn!

Wij maken de teamindeling, waarbij we proberen met ieders wensen zoveel mogelijk rekening te houden, maar uiteraard niks kunnen garanderen vantevoren. Het zal allemaal in ieder geval in goed overleg gaan met de samen te stellen teams.  Iedereen die zich inschrijft krijgt te horen of ze ingedeeld zijn (of niet), spelers die we niet in kunnen delen belanden automatisch op de reservelijst.

De speeldata voor de KNLTB Competitie 2021 zijn:
Vrijdag: 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10 (inhaaldata 5/11, 12/11, 19/11)
Zaterdag: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 30/10 (inhaaldata 6/11, 13/11, 20/11)

Wij  hopen op veel enthousiasme en vooral dat we in het najaar eindelijk weer een competitie kunnen gaan spelen!!