Personal information

1/4 Algemeen
2/4 Keuze lidmaatschap Op dit moment is er alleen ruimte in het daluren lidmaatschap en alleen als je reeds aangemeld staat bij Tennis op Maat voor tennislessen.
3/4 **Wil je een junior lidmaatschap met familiekorting?
4/4 Akkoord lidmaatschapsvoorwaarden

Via dit formulier kan je je inschrijven bij Tennisclub Kattenlaan. Nadat we je inschrijving goed ontvangen hebben, stuurt de ledenadministratie jou een bevestigingsmail. Vergeet niet een pasfoto te uploaden of te mailen naar de ledenadministratie; een pasfoto is nodig om je aan te melden bij de KNLTB en voor het aanmaken van een ledenpas.

Op dit moment hebben we een wachtlijst voor senioren en junioren.

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €27,50.

Het tennisseizoen van Tennis Club Kattenlaan loopt van 1 april tot en met 14 oktober.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd (opzeggen uiterlijk 31 december).

Door in te schrijven ga je akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden:

Ook Tennisclub Kattenlaan heeft te maken met de Europese richtlijnen rondom de AVG. Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.