Personal information

1/3 Algemeen
2/3 Keuze lidmaatschap
3/3 **Wil je een junior lidmaatschap met familiekorting?
Via dit formulier kan je je inschrijven bij Tennisclub Kattenlaan. Nadat we je inschrijving goed ontvangen hebben, stuurt de ledenadministratie jou een bevestigingsmail. Vergeet niet een pasfoto te uploaden of te mailen naar de ledenadministratie; een pasfoto is nodig om je aan te melden bij de KNLTB en voor het aanmaken van een ledenpas.

Op dit moment hebben we geen wachtlijst voor senioren maar wel voor junioren (tenzij zij in een lesgroep van Tennis Op Maat zijn geplaatst).

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €27,50.

Het tennisseizoen van Tennisclub Kattenlaan loopt van 1 april tot en met 14 oktober.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd (opzeggen uiterlijk 31 december).

Ook Tennisclub Kattenlaan heeft te maken met de nieuwe Europese richtlijnen rondom de AVG. Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.