Vanaf vandaag introduceren mogelijk!

16 juli 2022


Vanaf vandaag is het mogelijk om niet-leden te introduceren op bepaalde rustige momenten in de week. In dit bericht staat vermeld waarom dit besluit is genomen en welke spelregels er gelden.  

Waarom en wanneer?
Op zaterdag en zondag worden de banen vanaf halverwege tot aan het einde van de dag veel minder gebruikt dan op andere momenten. Uitzonderingen hierop zijn de momenten waarop er activiteiten door de club worden georganiseerd. Tegelijkertijd vragen veel leden regelmatig of ze iemand kunnen introduceren om mee te kunnen tennissen op club. Daarom is er vanaf nu de mogelijkheid om op zaterdag en zondag vanaf 16:20 uur niet-leden te introduceren voor 15 euro. Het doel hiervan is dat je nog meer gebruik kunt maken van je lidmaatschap dan nu.  

Voor welke leden?
Doordat het introduceren alleen geldt op zaterdag- en zondagavond, geldt het introduceren alleen voor leden met een totaal lidmaatschap, leden met dag/weekend lidmaatschap en jeugdleden. Dalleden kunnen dus géén gebruik maken van deze nieuwe regeling.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Het afhangen gebeurt op de club, dus niet online. Een lid komt met de introducee naar de club en meldt bij het horecapersoneel aan de bar te willen spelen met een introducee. Er wordt ter plekke 15 euro afgerekend en een tijdelijke pas wordt afgegeven om te kunnen afhangen voor de introducee. Wanneer je klaar bent met tennissen, lever je de pas weer in bij het horecapersoneel.  

Hoe zit het met het speelrecht?
Het lid en de introducee hebben dezelfde rechten als leden die samen willen afhangen, maar alleen door afhangen op de club. Er kan dus alleen afgehangen worden via het afhangbord als er banen vrij zijn.  

De speelronde is afgelopen, en nu?
Als je door wil spelen en niemand heeft afgehangen, kun je gewoon doorgaan. Als een speelronde eenmaal begonnen is, is de baan voor de spelers die erop staan, dus ook als het een lid met introducee betreft.    

Hoeveel introducees per lid?
Er is per lid één introduceer mogelijkheid per keer. Twee leden kunnen dus dubbelen met twee introducees, maar één lid kan niet drie introducees meenemen en vervolgens gaan dubbelen.  

Tijdelijke pas niet ingeleverd? Boete!
Het is heel belangrijk dat de tijdelijke pas, die je te leen krijgt om te kunnen tennissen met een introducee, na afloop (dezelfde dag!) ingeleverd wordt bij het horecapersoneel achter de bar. Als je dat niet doet, volgt er een boete van 25 euro.  

De nieuwe regeling geldt vanaf vandaag. Mocht je vanavond of morgenavond nog geen plannen hebben, dan kun je dus ook gaan tennissen met een introducee!  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Adres

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam

KVK-nummer

34252462