No Show = No Go

22 mei 2024


Het komt regelmatig voor dat we als bestuur leden moeten aanspreken vanwege een gereserveerde baan die leeg staat omdat er niet (tijdig) is afgezegd. Je kunt tot 10 minuten voor aanvang van de reservering de baan annuleren, zodat andere leden de mogelijkheid hebben om de baan te gebruiken. Als de baan niet tijdig wordt geannuleerd, dan blijft de baan leeg en dat is niet alleen zonde maar ook niet sociaal naar andere leden.  

Indien er op het laatste moment een baan vrijkomt, dan kan die via de computer in het clubhuis worden gereserveerd. Helaas kan dat (nog) niet met de digitale pas / QR code. Voor ‘oude’ leden; bewaar je plastic ledenpas, want daarmee kun je afhangen. Voor nieuwe leden; achter de bar kun je een tijdelijke pas vragen om mee af te hangen.  

Verder zien we dat leden op naam van een ander afhangen. Uiteraard is dat ook niet de bedoeling.  

We hebben niet veel regels, maar de paar regels die we hebben zijn er om een reden. Daarom roepen we hierbij de bovenstaande regels nog even in herinnering, met het verzoek om je hieraan te houden. Het komt bovendien ook de clubsfeer ten goede als iedereen rekening met elkaar houdt. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Adres

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam

KVK-nummer

34252462