Meld je voor 19 april a.s. aan voor de KNLTB Tiebreak challenge!

08 april 2024


Voor haar 125-jarig bestaan organiseert de KNLTB de Tiebreak Challenge: een landelijk toernooi op Rosmalen op zondag 16 juni waaraan spelers van alle niveaus en alle tennisclubs in Nederland kunnen deelnemen.  

TC Kattenlaan mag twee spelers selecteren om deel te nemen aan dit bijzondere evenement in Brabant. De voorronde om onze inzending te selecteren vindt plaats op zondag 5 mei van 12.00 – 17.00 uur (geschat) aan de TC Kattenlaan.

We nodigen spelers vanaf 15+ en alle niveaus uit om zich in te schrijven voor onze selectieronde. Iedereen heeft evenveel kans om te winnen en de Kattenlaan-inzending te zijn voor de finaledag op zondag 16 juni op de grasbanen van Rosmalen.  

Format
Het exacte toernooiformat op 5 mei wordt bepaald aan de hand van het aantal inschrijvingen, maar we verwachten dat we super tiebreak-wedstrijden (tot 10) in poules zullen spelen. De poulewinnaars spelen vervolgens tiebreaks tegen elkaar om te bepalen welk winnende koppel van TC Kattenlaan wordt ingeschreven voor het landelijke evenement in Rosmalen.  

Speelsterkte dubbel
Om de tiebreaks zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, beginnen spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander. Bijvoorbeeld: Een paar met speelsterkte 7 speelt tegen een paar met speelsterkte 5. Het tweetal met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een 3-0 voorsprong.  

Aanmelden
De deadline om je aan te melden is 19 april (23:59). Je kunt je aanmelden via de onderstaande link:

Aanmeldlink KNLTB Tiebreak challenge

(scroll door de lijst met clubs en selecteer TC Kattenlaan).  

Meld je dus vóór 19 april samen met je tennispartner aan voor het tiebreaktoernooi op zondag 5 mei! Graag alleen aanmelden als je op 16 juni ook op Rosmalen aanwezig wilt/kunt zijn. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Adres

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam

KVK-nummer

34252462