De clubkampioenschappen voor singles staan op het punt van beginnen!

13 juni 2023


Aanstaande vrijdagavond en zaterdag en zondag wordt de Kattenlaan omgetoverd tot een ware tennisarena. Bijna 100 eigen leden gaan strijden om de titel in diverse categorieën. Trommel je vrienden en supporters op en kom kijken naar top tennis van vrijdagavond 16 juni t/m zondag 18 juni. 

Naast alle wedstrijden waarin single(s) tussen mannen en vrouwen gespeeld worden, staan er voor de deelnemers (wel of niet single ;) love drinks & snacks klaar, zoals een glaasje love punch. DJ Dropshot draait zaterdag zonnige singletjes vanaf 17:00u. Hét moment om een potentiële dubbelpartner te regelen! 

De horeca staat uiteraard ook paraat. We hebben dit weekend op zaterdag en zondag maaltijdsalades op voor-bestelling.  Ze worden dagvers gemaakt! Bekijk het menu hieronder en bestel je maaltijd voor zaterdag door uiterlijk vrijdag een mail te sturen naar [email protected]. Wil je bestellen voor zondag, dan kan dat vooraf per email of aan de bar op zaterdag. De lekkere maaltijden zijn zaterdag en zondag na 14u af te halen bij de bar. 

We hopen jullie allemaal te zien op de Kattenlaan!  

Namens de TC,
Elles, Cathy en Pijke en 
de Activiteitencommissie  

Let op: Het aantal banen voor vrij spelen is komend weekend zeer beperkt. De clubkampioenschappen worden mogelijk op alle banen gespeeld.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Adres

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam

KVK-nummer

34252462