BBB

Ben je 40 min? Dan is dit wat voor jou!

Het alternatief voor de VrijMiBo is weer terug op de Kattenlaan! Eerdere BBB-avonden waren al een groot succes. Daarom staat er nu weer één gepland en dit keer speciaal voor de jongeren (tot en met 40 jaar) op vrijdagavond 23 juli vanaf 18.30 uur.

Het concept blijft onveranderd: Gezellig tennissen (Ballen), borrelen (Bier) en eten (Bites). Natuurlijk speel je voor de winst en een leuke prijs 😉! Je speelt dubbels en minimaal 2 wedstrijden van 45 minuten.

Het maximum aantal deelnemers is 24 per avond, dus meld je snel aan. Vorige keer was er meer vraag dan plaats dus wacht niet te lang!!

We werken dit keer met een inschrijf-fee. De inschrijf-fee is € 7,50 waarvoor je een bartegoed ontvangt. Dit wordt gebruikt wanneer je je rekening betaalt.

Daarnaast moedigen we het aan om gezellig mee te komen eten!

Onze inmiddels bekende Vondel Kitchen maakt echt super lekker vers en gezond eten, dus een ideale voorbereiding op een potje tennis in de avond. De keuken is al vanaf 17.30u geopend en de gerechten worden geserveerd tot 20.15u op een tijdstip dat je zelf kunt aangeven. Begin van de week stuurt Vondel Kitchen aan alle deelnemers het weekmenu en kun je kiezen uit 3 gerechten.

Je kunt je aanmelden per mail naar [email protected]

Inschrijven is natuurlijk wel alleen voor degene waarvan het lidmaatschap op vrijdagavond ook geldig is 😉

Tot 23 juli!

Vriendelijke groeten, Warnyta & Sylvia