Zomerse Zaterdagmiddagen

04 juni 2018

Kattenlaners!

In juli is héél Amsterdam bezet door de toeristen.
Héél Amsterdam?
Nee, één kleine nederzetting blijft moedig weerstand bieden aan de overweldigers.
… De Kattenlaan!*

Deze is namelijk gereserveerd voor de ZAMICO!!!

De ZaMiCo is met name bedoeld voor nieuwe leden die graag tennismaatjes willen leren kennen.
Maar natuurlijk ook voor al diegenen die al vaker hebben mee gedaan aan deze fantastische competitie.

Dus niks weekje Bali, Bahama’s, Barcelona of Bermuda … gewoon lekker tennissen op de Kattenlaan.

En dat gaan we doen met kleinere teams en daardoor minder wachttijden!!!

Leg de dagen 7, 14, 21 en 28 juli vast in de agenda want dan spelen we de ZaMiCo.

Vorig jaar hebben we wat alternatieven uitgeprobeerd (en middels een uitgebreide enquête geëvalueerd).
Daar is uitgekomen dat we geen onderscheid meer maken in leeftijd en in kleinere teams per persoon meer wedstrijden spelen op één zaterdagmiddag.

Dat betekent dat we in 2018 om 14.00 uur beginnen en dat om 17.00 uur de laatste partij de baan op gaat.
Iedereen heeft dan in die periode in principe 2 partijen kunnen spelen.
Daarna kan het slempen een aanvang nemen ;-)

De kosten bedragen € 10,- per persoon, deze worden de eerste dag door de captains geïnd

Dus schrijf je voor 24 juni in per mail via [email protected]
Eén verhindering is toegestaan (bij meer verhinderingen kan je je opgeven voor de reservelijst)
We gaan er van uit dat iedereen die mee wil doen ook ingedeeld wordt, dus hou de zaterdagmiddagen vrij!

Naar verwachting zullen wij dan op 30 juni de captains, teams en wedstrijden doorgeven.

Uw Gastdame en Heer,

Anna Ritzen & Frans Kolderman