Voorjaarscompetitie 2019

29 maart 2019

Voorjaarscompetitie
Vanaf volgend weekend staat de voorjaarscompetitie op het programma. Voor alle info rondom speeldagen, klik hier.Wil je meer informatie over je tegenstander en startdata, klik dan hier.
Onze eigen Heren 1 team op zondag, met onze eigen tennisleraren Coen en Onno,  is natuurlijk ook weer van de partij. Zij spelen dit jaar de 1e klasse (WOW!!!) en spelen thuis op:
14 april, 12 mei, 26 mei en 2 juni. Voor de exact tijden, houd onze Facebook in de gaten. Kom ze aanmoedigen vanaf ons geweldige zonnige terras en geniet van wedstrijden op TOP-niveau.

Vrijspelen is altijd wat lastiger tijdens de voorjaarscompetitie. Houd de maandkalender op de website in de gaten voor actuele info! De maandkalender verschijnt elke 1e van de maand op de website en hangt ook in het clubhuis.

NB: het weekend van 27/28 april én 4/5 mei wordt er geen competitie gespeeld en kan iedereen dus vrij gebruik maken van de banen!