Vervanging banen vanaf 11 juni 2019

22 mei 2019

Start vervanging en sluiting park
Op dinsdag 11 juni wordt er gestart met de vervanging van de banen. Dit neemt naar alle waarschijnlijkheid 1 a 2 weken in beslag. Maar kan ook minder of meer zijn. Dit is afhankelijk van een aantal zaken waarvan het weer er één is. Uiteraard houden we jullie via de website, app én Facebook op de hoogte.

Het hele park zal tijdens de werkzaamheden gesloten zijn. Dus ook het clubhuis zal gesloten zijn.

Uitwijkmogelijkheid
Eén a twee weken niet kunnen spelen op onze club in de zomer is natuurlijk niet leuk. Daarom bieden we een uitwijkmogelijkheid aan. Alle leden van Tennisclub Kattenlaan kunnen vrijspelen op de binnenbanen van Tennispark Sloterplas. Indien mogelijk/vrij kunnen onze leden ook op de buitenbanen 5 t/m 8 terecht.
NB: voor het spelen op de banen van Sloterplas gelden dezelfde abonnementregels en dus tijden als op de Kattenlaan.

Tennispark Sloterplas
August Vermeylenstraat 50
1064 AB Amsterdam

Soort ondergrond
De nieuwe banen krijgen dezelfde ondergrond als die we nu hebben, Smashcourt, maar dan in een nieuwere/betere variant.

Clubkampioenschappen single vervalt
De clubkampioenschappen single vervalt dit jaar door de aanleg van de nieuwe banen. De Mix en Dubbel Clubkampioenschappen gaan wel door. Voor de data, bekijk de jaaragenda.

Feestelijke opening
Als de banen vervangen zijn is het wat ons betreft tijd voor een feestelijke opening. Houd ook hiervoor de website, app én Facebook in de gaten. Zodra we kunnen aangeven wanneer de banen klaar zijn wordt iedereen uitgenodigd voor de opening!

Tot slot. Als bestuur begrijpen we dat de vervanging van de banen voor ongemak zorgen en proberen dit voor jullie zoveel mogelijk te verzachten. And look on the bright side of life; over minder dan een maand hebben we spiksplinternieuwe banen!

We hopen dat alles duidelijk is na het lezen van deze e-mail. Heb je toch nog vragen, laat het ons weten.