Update jeugdtennis

29 april 2020

Informatie en randvoorwaarden jeugd tot en met 12 jaar
Het NOC-NSF en de KNLTB hebben bepaalde voorwaarden gesteld en protocollen opgesteld waaraan voldaan moet worden om een zo veilig mogelijke situatie te creëren.

Buiten alle hygiënische maatregelen, is een belangrijke voorwaarde dat de jeugd alleen onder begeleiding mag trainen, waarbij de 1,5 meter afstandsgrens voor deze doelgroep niet geldt. Vooralsnog is het voor de jeugd t/m 12 jaar alleen mogelijk in lesverband te tennissen. De begeleiding komt in dit geval vanuit Tennis Op Maat. Tennis Op Maat start vandaag met een tenniskamp voor jeugd t/m 12 jaar en zal vanaf 4 mei de reguliere jeugdlessen hervatten.

Informatie en randvoorwaarden jeugd van 13 tot en met 18 jaar
Waar de jongste groep jeugd (nu nog) alleen in lesverband kan tennissen, is het deze groep jeugd toegestaan zowel in lesverband als in vrijspeelverband te trainen.

De opgestelde protocollen en voorwaarden gelden vanzelfsprekend ook voor de jeugd tot en met 18 jaar. Daarnaast gelden er aanvullende maatregelen voor deze groep jeugd. Zo dient deze groep wel de 1,5 meter afstandsgrens te bewaren. Ook geldt voor deze groep dat er begeleiding/toezicht aanwezig moet zijn als er vrijgespeeld wordt. Wij zijn op dit moment druk in de weer om het park ‘1,5 meter-proof’ te maken om zo aan deze belangrijke voorwaarde te voldoen. We hebben de ouders van deze groep d.m.v. een email gevraagd of ze bereid zijn als toezichthouder op te treden. Ook hebben we aan deze groep gevraagd wanneer ze vrij willen spelen zodat we een 'veilige' baanindeling kunnen maken, waarbij we genoeg afstand kunnen garanderen voor de inkomende en uitgaande tennissers. 

Het clubhuis blijft voorlopig gesloten. Dit betekent dat je eten en drinken vanuit huis mee moet nemen én je ook thuis naar het toilet dient te gaan. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Address

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam