Uitwijkmogelijkheid Sloterplas tijdens kinderkamp 3-7 mei

02 mei 2021

Het is deze keer niet gemakkelijk om daar ruimte te bieden, naast het feit dat de tennishal dicht is vindt er ook bodemonderzoek plaats waardoor een beperkt aantal banen beschikbaar is

Voorheen was de afspraak altijd: gebruik van de binnenbanen is mogelijk en indien er ruimte is kunnen de buitenbanen ook gebruikt worden. Nu wordt de afspraak: gebruik van buitenbaan 7 en indien er ruimte is kunnen de overige buitenbanen gebruikt worden. De binnenbanen zijn dus gesloten. Baan 7 is gereserveerd voor TCK gedurende de kamptijden (9:00-16:00 uur). Het gebruik van de baan wordt geregeld via de horeca die open is voor take-away. Dus gewoon melden aan de bar, dat geldt ook voor eventueel gebruik van andere buitenbanen die vrij zijn. Het is niet de bedoeling dat TCK leden buiten de kamptijden om ook gaan tennissen op Sloterplas (dat kwam vorig jaar regelmatig voor).