TCK EINDFEEST a.s. ZATERDAG 13 OKTOBER!

08 oktober 2018

Beste lieve Kattenlaners,

Na een schitterend en zonovergoten tennisseizoen, geeft T.C. Kattenlaan volgende week het stokje over aan Vondelpark Wintertennis. Dat moet op gepaste wijze gevierd worden!

Komend weekend is tevens het slotweekend van Rocktober 2018, de Jungle Rock Editie. Dus aanstaande zaterdag 13 oktober wordt ons clubhuis omgetoverd tot een jungle waarin gedanst en gefeest kan worden.

Vanaf 18.30 gaat de horeca ons verrassen met een buffet in jungle style (wij vermoeden ieder geval iets met gebakken bananen). Alle TCK-leden en Rocktober-deelnemers zijn van harte uitgenodigd om geheel en al gratis een vorkje of bananenblaadje mee te komen prikken.

Om 20.00 neemt DJ Shirley Macholina plaats achter de knoppen. Meestal geven in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst, maar in dit geval durven we keihard te beweren dat haar swingende beats niemand onberoerd zullen laten... Wie desalniettemin kans ziet om aan de dansvloer te ontkomen, kan een gooi doen naar het kampioenschap Liaanhangen. Ga maar vast trainen dus die biceps.

Tot slot: wie kans wil maken op de Best Dressed Jungle Award doet er verstandig aan om bijvoorbeeld in een pantervelletje de baan op te gaan, of als levensgrote jungleplant in de kantine te verschijnen. Maar in je gewone kleren vinden we je ook leuk, hoor. Als je er maar bij bent.

Tot zaterdag!