SHOUT OUT naar nieuwe vrijwilligers

29 maart 2019

Sportclubs kunnen niet zonder vrijwilligers en ook de Kattenlaan kan niet zonder. De Kattenlaan wordt al sinds jaar en dag gezien als de gezelligste club van Nederland. Ook hebben we volgens de deelnemers het leukste open toernooi van Nederland. Zonder vrijwilligers kunnen we niet de activiteiten blijven uitvoeren die ons de gezelligste club van Nederland maakt. Daarom nogmaals een shout out naar iedereen van de Kattenlaan met de vraag wie o wie de Kattenlaan de gezelligste club van Nederland laat blijven zijn?!
Je kan als vrijwilliger van alles doen voor de Kattenlaan. Een paar voorbeelden hieronder. Maar als je zelf idee├źn hebt zijn deze natuurlijk altijd welkom!
Voorbeelden:
* Onderdeel zijn van een toernooicommissie (clubkampioenschappen, paastoernooi, rocktober, open toernooi etc.) waarbij je met een groep alle onderdelen van zo'n toernooi voor je rekening neemt: communicatie website en Facebook, tafelindeling, activiteiten en thema.
* Een specifieke functie bekleden binnen een commissie of los van een commissie (website bijhouden, social media bijhouden, activiteiten, sponsoring, tuinieren)

Wil je je opgeven als vrijwilliger meld je dan aan bij Door en stuur een sms, app of e-mail, bel haar of schiet haar aan op het terras van de Kattenlaan.