Ook op zaterdag na 18:00 uur extra vrijspelen

20 mei 2020

Vrijspelen op daluren als taks bereikt is
Afgelopen weekend hebben we gezien dat er op vrijdag na 20:00 uur en op zaterdag en zondag na 18:00 uur nog volop banen vrij liggen. Dit is natuurlijk zonde. Zeker bij het schitterende weer dat er is en in aantocht is. Een aantal leden heeft ons gevraagd of zij gebruik mogen maken van de banen die vrijliggen ondanks dat hun taks van 3 keer per week spelen al bereikt is. Goed nieuws. Dat kan onder bepaalde voorwaarden!

Als je een lidmaatschap hebt waarmee je in het weekend mag spelen en als je al aan het maximum aantal reserveringen zit en graag op bovengenoemde tijdstippen wil spelen, stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van de gewenste datum, het tijdstip en de namen van de twee spelers. Tussen 12.00 en 13.00 uur op de betreffende dag gaan we de lege plekken voor die avond indelen op volgorde van binnenkomst.
Uiteraard geldt dat als je nog niet je taks bereikt hebt en op die tijdstippen wil spelen dat je voorrang hebt. Je kan dan gewoon online afhangen.