Nieuwe bestuursleden gezocht

07 juni 2020

Dit jaar is het laatste jaar van onze penningmeester Jan-Hein en onze secretaris Jolanda. Beide hebben ze er, na dit jaar, 5 bestuur jaren opzitten en is het time for a change. Daarom de vraag aan iedereen om zich op te geven bij één van de bestuursleden als het je wat lijkt om in het bestuur te zitten. Even kort wat de twee functies inhouden:

Penningmeester
Money, money, money. Jij zorgt dat onze kas goed en eerlijk beheerd wordt. Daarnaast heb je op regelmatige basis overleggen met de eigenaren. Dit doe je samen met de voorzitter.

Bel/mail Jan-hein gerust als je vragen over de functie hebt.

Secretaris
Het hart van de club. Dat ben jij. Alles rondom leden en administratie zit in jouw portefeuille.
Daarnaast ben jij degene die ervoor zorgt dat alle bestuursleden nog weten wat er besproken is in een vergadering als deze weer eens uitgemond is in een borrel. Jouw notules houden ons overeind. Maar natuurlijk doe je veel meer.

Bel/mail Jolanda gerust als je vragen hebt over de functie.

Je komt in het bestuur met Jac Reus (voorzitter), Sylvia Nefkens (technische zaken) en Door die een stukje communiceren, evenementen en horecazaken voor haar rekening neemt.

Dus, lijkt het je wat? Laat het ons weten!