Ledenstop senioren voor onbepaalde tijd

24 februari 2021


>> Scroll naar beneden om te zien waar je nog wel lid kan worden <<

Sinds vorige zomer is de interesse in de Kattenlaan ontploft. Letterlijk. Alle banen vol met enthousiaste tennissers, - want tja.. dat was zo ongeveer nog de enige sport die je kan doen in Corona-tijd -, maximum van het aantal leden bereikt én nu is ook het maximale aantal voor de wachtlijst bereikt. 

Er staan ruim 250 potentiele leden op de wachtlijst en maar een klein deel zal lid kunnen worden dit jaar. Integenstelling tot voorgaande jaren is het verloop minimaal en hebben maar weinig leden hun lidmaatschap opgezegd. 

We hebben daarom besloten tot een volledige ledenstop voor senioren vanaf 18 jaar. Dus er worden ook geen potentiele leden meer toegelaten op de wachtlijst. 

Mocht zich een wonder voltrekken en er weer plekken beschikbaar komen, dan laten we dit weten op onze website en facebook.

Voor vragen kan je contact opnemen met het bestuur.

Er is nog plek bij enkele andere clubs in Amsterdam, zoals AMVJ / ATC Kadoelen / ATVD- Diemen / ALTC Buitenveldert / ALTC DDV / TOB Tennis / TV Geuzeveld / TV Osdorp / VVGA / LTC Strandvliet / TC ABN AMRO

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Address

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam