Laatste nieuws: horeca gesloten, toss afgelast

01 oktober 2020

Beste leden,  

Er zijn een paar aanpassingen op ons bericht van afgelopen maandag.  

We hebben ons uiterste best gedaan om samen met Mitch de Horeca open te houden door de tennisbanen en de horeca zoveel mogelijk te scheiden, maar helaas heeft de gemeente dit niet goedgekeurd. De looproute die ingesteld was om de horeca open te kunnen houden, komt hiermee dus weer te vervallen.

Helaas zal de horeca dus tot en met ca. 20 oktober gesloten zijn en kunnen we alleen gebruik maken van het toilet in het clubhuis als daar een toezichthouder aanwezig is (Mitch, Dania of Thomas). Houdt er svp rekening mee dat er morgen (vrijdag 2 oktober) pas vanaf 10.00 toezicht is en zaterdag 3 oktober vanaf 15.00. Daarna zal er tijdens de openingstijden zoveel mogelijk een toezichthouder aanwezig zijn. De openingstijden van het park zijn vanwege het toezicht ook iets aangepast. Vanaf zaterdag 3 oktober zijn de openingstijden van 9.00-22.00. Op de app en website kun jij bij de baanreserveringen zien, wanneer het park open is en je banen kunt reserveren.  

De maandagavond- en donderdagochtendtoss komen helaas te vervallen. 
Het Rocktobertoernooi en de competitie gaan (vooralsnog) gewoon door.  

Let op: Volgens de KNLTB regels is publiek op het terras en naast de banen niet toegestaan (dit geldt ook voor ouders van kinderen die les hebben) en dien je het park na het spelen direct te verlaten. Het terras mag dus niet gebruikt worden. De algemeen bekende 1,5m afstand en hygiëne regels blijven van kracht. De aanwijzingen van de toezichthouders dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Blijf gezond en blijf aardig voor elkaar.  

Wij vertrouwen erop dat jullie begrip voor deze maatregelen kunnen opbrengen en wensen jullie veel tennisplezier.  

Namens het Bestuur  

Jac Reus

Nieuwscategorieën Corona

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Address

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam