Inschrijven clubkampioenschappen Dubbel en Mix: 26 augustus tot 8 september

15 juli 2019

Het is weer tijd om de krachten onderling te meten tijdens de clubkampioenschappen Dubbel en Mix van 26 augustus tot 8 september.

De inschrijving is geopend, dus wees er snel bij en schrijf je in via volgende link

We spelen verkorte sets. Officieel heet dit fast-four en dat betekent het volgende:

1. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets waarbij iemand winnaar is van de set bij het behalen van 4 games.

2. Een eventuele derde set is een super tie-break waarbij degene die het eerst 10 punten haalt met een verschil van minimaal 2 punten de winnaar is.

3. Bij 3-3 in een set wordt een normale tie-break gespeeld.

N.B. Er wordt bij 40 - 40 in een game GEEN beslissend punt gespeeld, maar gewoon voordeel/nadeel.

De finales worden niet volgens het fast-four model gespeeld maar, net zoals in vorige jaren, als volledige partij waarbij een eventuele derde set een super tie-break is.

Over het algemeen is een fast four partij binnen het uur afgerond. Het kan voorkomen dat een partij wat langer duurt dan een uur en dan start de volgende partij wat later. Het is wel belangrijk dat iedereen zich houdt aan de 5 minuten inspeel tijd en 1 minuut rust bij het wisselen van speelhelft.

De wedstrijden worden over een periode van 14 dagen gespeeld, van maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september, door de week in de avonden en in het weekend de hele dagen. Denk dus goed na over je verhinderingen en zorg dat je kunt spelen als je ingedeeld bent. In verband met een nieuw planningssysteem kunnen wedstrijden na de planning niet meer worden verzet. Ook moeten de wedstrijden worden gespeeld tijdens de officiele toernooitijden, zodat er op de andere tijdstippen vrijgespeeld kan worden en het is veel leuker voor de integratie!

Om afzeggingen en teleurstellingen in het finaleweekend te voorkomen, verzoeken wij jullie om uitsluitend in te schrijven als je het finaleweekend volledig beschikbaar bent (7 en 8 september). Denk er svp aan dat ook nog poule wedstrijden in het finaleweekend gespeeld worden!

Let op: Je kunt maximaal voor twee categorieen inschrijven. In principe schrijf je je in voor de categorie die past bij je rating. Mocht je toch een andere categorie willen spelen, geef dit dan bij de inschrijving aan, dan kijken we of er iets mogelijk is.

De inschrijving sluit vrijdag 16 augustus om 24:00.

Je krijgt ongeveer 4 dagen voor aanvang van de clubkampioenschappen per e-mail bericht over de tijden van de te spelen partijen.

Wij hopen dat jullie allemaal weer meedoen!

De Wedstrijdleiding,
Karin Loohuis, Nancy Dwarswaard en Sylvia Nefkens