Einde zomerseizoen, start winterseizoen

02 oktober 2018

Het zomerseizoen loopt bijna op z'n einde. Op 14 oktober kan er voor het laatst vrijgespeeld worden deze zomer. Kijk voor de vrijspeelmogelijkheden op de maandkalender.
Op zaterdag 13 oktober eindigen we ons zomerseizoen traditiegetrouw met een groot feest. Zo ook dit jaar! Tevens het eindfeest van Rocktober.
Verder zijn er 13 oktober vanaf 19:00 uur en 14 oktober vanaf 12:00 uur leuke (finale) wedstrijden te zien tijdens ons Rocktober toernooi.
Dus kom gezellig langs!

Vondelpark Wintertennis
Het winterseizoen wordt niet door Tennisclub Kattenlaan georganiseerd maar door de mannen van Vondelpark Wintertennis. Het winterseizoen begint op 15 oktober. Er zijn nog plekken beschikbaar! Je kan je via de website aanmelden. Junioren betalen €145,- en senioren €245,-