Belangrijk: spelen en afhangen jeugd

20 mei 2020

Sinds een week mogen we gelukkig weer allemaal vrijspelen. Wie zien dat veel ouders en kinderen gebruik maken van de mogelijkheid lekker samen in het weekend te spelen. Super leuk!
 
Maar we willen jullie wel vragen de regelgeving rondom het vrijspelen van de jeugd onderlink in acht te nemen en vooral te respecteren. 

Naast de regels die voor iedereen gelden, geldt er voor onze jeugd een aantal toevoegingen;

De jeugd mag alleen (met maximaal vier jeugdspelers) vrijspelen wanneer:
1. Er op hun namen een baan gereserveerd is 
2. Er een toezichthouder is, die zij zelf dienen te regelen en die ten minste 24 uur van tevoren aangemeld dient te worden op [email protected]
 
Daarnaast is het heel belangrijk dat er onder de juiste namen wordt gereserveerd. Wij moeten namelijk precies weten wie er zich wanneer op het park bevindt, voor het geval er een met Covid-19 besmette persoon op het park is geweest.
 
Het is belangrijk dat we ons aan deze regels houden, omdat dit onderdeel is van het door de KNLTB protocol dat we bij de gemeente hebben moeten indienen om open te kunnen.
Als toch blijkt dat spelers op het park zich niet aan de regels houden, dan kan bij controle door de gemeente het park alsnog gesloten worden. En dat willen we natuurlijk niet :-). 
 
Mochten jullie niet weten hoe een baan te reserveren, of andere vragen hebben, mail ons dan even op [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6127098 (clubhuis)

Address

Kattenlaan 13
1054 KA Amsterdam