Alle vluchtinformatie Kattenlaan open 2018

01 augustus 2018

Welcome aboard Catlane Airways!

De reis duurt 8 dagen en is van zaterdag 4 t/m zondag 12 augustus 2018. Voor de ingelote passagiers, en onze vliegtuigspotters staat onderstaand aangegeven wanneer de vluchten vertrekken en welke passagiers je aan boord tegen gaat komen.

Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent voor boarding. Mocht er een kleine vertraging zijn, dan kun je plaatsnemen in onze privium lounge. Reis je samen, zorg dat je reispartner ook op de hoogte is van jullie vluchttijd. Welcome at Catlane Airways and we wish you a very good flight.

De wedstrijdleiding is beschikbaar per email op [email protected] en tijdens toernooiuren (weekend van 09.00 tot 23.00 uur, doordeweeks van 15.00 tot 23.00 uur) ook telefonisch op nummer 06-17282655.

In de dubbelcategorieën 6,7 en 8 wordt een eventuele derde set beslist door een super tie-break.

Je zult je niet vervelen aan boord want uiteraard heeft de crew voor entertainment gezorgd zoals een inflight movie, cabinquiz en een “ticket to the tropics” feest. En, Catlane Airways serveert iedere dag businessclass lunches en diners!

Tot op de Kattenlaan!

Alle crew van de Catlane Airways

P.S. Je bagage naar het toestel laten brengen? Ga dan naar travel-light.nl