Afhangen: reactie van het bestuur n.a.v. vragen leden

22 september 2020

Beste leden,

We hebben n.a.v. onze meest recente nieuwsbrief een aantal e-mails ontvangen over het op afstand vs. in het clubhuis afhangen. Laat ik beginnen met dat wij al onze leden vertegenwoordigen, ook in deze kwestie. Het is en blijft een moeilijke kwestie omdat we gebonden zijn aan een aantal dingen, waaronder het systeem van KNLTB.Club wat ons nog niet biedt wat we graag zouden willen én ons contract met de eigenaren waarin al sinds jaar en dag staat dat we in het clubhuis moeten afhangen (en tot de komst van Covid-19 is dat nog nooit een aanleiding voor discussie geweest).

Tot het eind van dit zomerseizoen (begin november) blijven we in ieder geval in het clubhuis afhangen. Met uitzondering natuurlijk als het KNLTB Covid-19 protocol wijzigt. Tijdens de winterperiode gaan wij op zoek naar een passende oplossing waarin het merendeel van onze leden zich kan vinden. De grootste voorwaarde is dat KNLTB.Club een aantal systeemaanpassingen doorvoert. Wij gaan hierover met KNLTB.Club in gesprek de aankomende maanden.

We hopen jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Hartelijke groet,
namens het bestuur,