Kattenlaan open 2019

Circus Kattenlaan Open 2019 is in de stad!

Klik hier voor alle wedstrijden.

Voor de geselecteerde artiesten staat onderstaand aangegeven wanneer zij de piste van Circus Kattenlaan Open mogen betreden. Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent voor de warming-up. Mocht een optreden voor jou uitlopen, dan hebben we natuurlijk een artiestenfoyer voor een drankje. Mocht jij een acrobaten duo vormen, zorg dan ook dat jij je partner inlicht. Wij wensen jullie allemaal een succesvol optreden tegemoet.

De wedstrijdleiding is beschikbaar per email op [email protected] en tijdens toernooiuren (weekend van 09.00 tot 23.00 uur, en doordeweeks van 15.00 tot 23.00 uur) ook telefonisch op nummer 0647250591.

Ook dit jaar hebben zich veel artiesten aangemeld en kunnen niet alle artiesten deelnemen aan het circus. Maar natuurlijk is ook voor jullie de artiestenfoyer geopend voor een hapje en drankje. En natuurlijk om de andere artiesten aan te moedigen.

Reken ook dit jaar weer spectaculaire optredens van internationaal vermaarde artiesten gedurende de circusweek. En, tijdens onze tocht naar het Vondelpark is er een verdwaalde rollende keuken bij ons aangesloten dus we hebben de heerlijkste happen en maaltijden.
Schrijf je dus nu in voor deze lange week vol topamusement.

De spreekstalmeesters van Circus Kattenlaan.

Klik hier voor alle wedstrijden