Opening TCK seizoen 2018!

Clubhuis
2-4-2018 12:00 - 2-4-2018 18:00

Op maandag 2 april starten we ons zomerseizoen feestelijk met het grote openingstoernooi!

We worden zo langzamerhand weer wakker uit onze winterslaap. Na een week vol ijspret kunnen we met het zonnetje in de lucht weer gaan denken aan de lente.
En met de lente komt ook ons tennisseizoen weer in zicht. Traditiegetrouw beginnen we ook dit jaar met het leuke Kattenbak Toernooi.
Vanwege de 'early easter' dit jaar gaan we het toernooi op maandag 2 april spelen.

Wie, wat, hoe, waar
Vanaf 11:30 uur kan je je fysiek op de Kattenlaan inschrijven voor het toernooi. Het is een toernooi voor alle seniorleden én voor alle speelsterktes.
Om 12:00 uur beginnen de eerste (dubbel)wedstrijden.
En om 18:00 uur zal de prijsuitreiking starten en drinken we een borrel op het nieuwe seizoen.

We hebben een maximum aantal deelnemers, dus kom op tijd! Zeker als het mooi weer is wil iedereen een balletje slaan.

Kom dus allen op 2 april naar de Kattenlaan en vier de seizoensopening samen met ons tijdens het Kattenbak Toernooi.